Camping Lantern - ID: 372020

PrimusCamping Lantern

Mer info

Mer om Camping Lantern fra Primus

Stødig teltlykt som gir godt lys når du skal lese kart eller en bok, hygge i campen eller rund kveldsmaten. Solid lykt som tåler litt røff behandling. Dette gjør lykten både miljøvennlig og økonomisk å bruke. Naturligvis kan også normale D-batterier brukes når lykten ikke har kunnet lades.

Vekt: 385 g.

Mål: Ø 85 x 210 mm
Alkaliske batterier:3 D
Vannavvisende (IPX4)
9 LED 50 - 180 t

Egenskaper for Camping Lantern:
Vann beskyttelse: IPX4
Maks brennetid: 50 h
Oppladbare batterier: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 85 x 85 x 210 mm
Vekt: 385 g
Brenseltype: Batteri
Antall batterier: 4 stk
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Lykter

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!