Camping Lantern Pocket - ID: 372010

PrimusCamping Lantern Pocket

Mer info

Mer om Camping Lantern Pocket fra Primus

Primus Lantern er en bærbar campinglykt for alle situasjoner. Sterk campinglykt som gir godt lys til både matlaging, kartlesing og samvær. Lantern pocket har ni LED-dioder som drives med 4 stk. AA-batterier, lyset spres ved hjelp av en innebygd reflektor. Lykten har tre ulike lysinnstillinger og en innstilling for blinkende lys. Den er utstyrt med gummiert bunn for ekstra støtsikkerhet.


Vekt: 93 g
Mål: Ø 47 x 145 mm
Alkaliske batterier: 4 AA
Vannresistent: Vannresistent (IPX4)
9 LED 12-50 t

Egenskaper for Camping Lantern Pocket:
Vann beskyttelse: IPX4
Oppladbare batterier: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 47 x 47 x 145 mm
Vekt: 93 g
Brenseltype: Batteri
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Lykter

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!