Commuter Mug Fashion - ID: 733849

PrimusCommuter Mug Fashion

Mer info

Mer om Commuter Mug Fashion fra Primus

Commuter Mug Fashion er en gledesspreder som holder favorittdrikket ditt varmt. Lukker og åpner gjør du enkelt med en knapp på lokket.

Commuter Mug Fashion er laget med doble vegger i PC-plast. Det har silikonpakninger som gjør at det garantert holder tett. Et enkelt "klikk" åpner og lukker drikkeåpningen. Commuter mug passer i de fleste bilkoppholdere.

 

Egenskaper for Primus Commuter Mug Fashion:

 • Vekt: 280 gram
 • Mål: 81x81x197 mm
 • Volum: 0,4 liter
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!