Easyfuel Ii Piezo - ID: 327793

PrimusEasyfuel Ii Piezo

Mer info

Mer om Easyfuel Ii Piezo fra Primus

EasyFuel II EF brenner m/piezo tenner er et veldig lettanvendelig kjøkken takket være den enkle konstruksjonen og piezotenner. Du kan lese mer nedenfor om Primus EasyFuel.

EasyFuel II EF brenner m/piezo tenner er som navnet antyder et kjøkken som er svært lettanvendelig takket være den enkle og pålitelige konstruksjonen og piezotenner. Gjenget tilkopling av gassflasker. Leveres med nylonpose. 

Vekt: 346 g
Effekt: 3000 W
Koketid: 3 min
Tenning: Pietzotenning
Antall personer: 1-4 personer
Mål: 160 x 100 x 90 mm

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!