Essential Trail Stove - ID: A067533

PrimusEssential Trail Stove

Mer info

Mer om Essential Trail Stove fra Primus

Sluttbrukeren var i fokus når Primus utviklet Essential Trail-brenneren. Brenneren er basert på patentert Laminar Flow Burner-teknikk som skaper en ekstremt kompakt brenner, hvilket bidrar til en brenner som tåler mye i forhold til andre toppmonterte brennere (som ofte blir vinglete). Grytestøtten er montert på en måte som gir flammen beskyttelse mot vind og den er alltid åpen, klar til bruk. Essential Trail-brenneren er utstyrt med Primus seneste reguleringsventil, hvilket gjør det mulig med en mer nøyaktig flammejustering enn noensinne før.
NB! Gass følger ikke med
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!