Eta Express Stove - ID: A000573

PrimusEta Express Stove

Mer info

Mer om Eta Express Stove fra Primus

Primus Eta Express Stove er liten, lett og med et minimalt drivstofforbruk, for en eller to matelskere.  Den nye Primus Eta Express har nå en enda mer effektiv vindbeskyttelse. Denne klikkes ganske enkelt fast på brenneren med kraftig magneter.

Primus Eta Express Stove kommer med en 1 liter Eta kjele med en varmeveksler. Varmeveksleren har fått en helt ny design, og bygger nå lavere enn tidligere, uten å miste effekten. Dette betyr at tyngdepunktet er lavere, noe som gjør brenneren mer stødig og det blir enklere for deg å lage mat. Lokket på kjelen er laget av gjennomsiktig plast (BPA-fri) med en integrert dørslag og grep-vennlig silikon. Brenneren, inkludert det BPA-frie plast lokket og en 100 grammet gass patron kan pakkes ned i kjelen.

 

Spesifikasjoner.

Vekt: 449 g.

Effekt: 2600.

Koketid: 2,40.

Dimensjoner: Ø 100 x 150 mm.
Tenning: Piezoelectric

Egnet for: 1-2 prs.

Brenne tid: 85 min på 230 g gasspatron.

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!