Eta Pot 1,0L - ID: A001945

PrimusEta Pot 1,0L

Mer info

Mer om Eta Pot 1,0L fra Primus

Senk både koketid og brenselsforbruk med Primus Eta Pot. Varmevekslerutstyrt gryte av hardanodisert aluminium. Primus Eta Pot 1.0 er laget av hardanodisert aluminium med et keramisk non-stick belegg på innsiden. Brenselforbruk og koketid blir redusert med om lag en tredjedel sammenlignet med andre kjeler takket være varmeveksleren i bunnen. Silikonbelagte, integrert håndtak. Transparent lokk i BPA-fri plast med gripevennlig silikon, lokket kan også brukes som dørslag.


Egenskaper for Primus Eta Pot 1.0:

Vekt: 282 g
Volum: 1,0 l
Mål: 152 x 115 mm
Innvendig mengdegradering

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Gryter & Stekepanner

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!