Eta Pot 3,0L - ID: A000575

PrimusEta Pot 3,0L

Mer info

Mer om Eta Pot 3,0L fra Primus

Primus Eta Pot 3,0 L sparer både tid og brensel. Utstyrt med varmeveksler.

Primus Eta-kasserollene er tilvirket i hardanodisert aluminium med et helt nytt keramisk non stick-belegg på innsiden. De varmeresistente, silikonbelagte håndtakene er integrert i kasserollene. Lokket er tilvirket i transparent, BPA-fri plast med gripevennlig silikon. Kan også brukes som dørslag. Alle kasserollene kan pakkes inni hverandre, – og for å minimere pakkvolumet kan du pakke kasserollene med lokket opp-ned. Kasserollene finnes i str. 1,0, 1,8 og 3,0 liter og kan brukes med alle Primus-stormkjøkken på markedet.

Produktinfo for Primus Eta Pot 3,0:

 • Vekt: 540 gram
 • Volum: 3,0 liter
 • Mål: Ø 200 x 157 mm
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Gryter & Stekepanner

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!