Eta Power Multifuel Kit - ID: A006927

PrimusEta Power Multifuel Kit

Mer info

Mer om Eta Power Multifuel Kit fra Primus

Oppgrader din EtaPower til et fullverdig multifuel-kjøkken med dette settet. Hvis du har en nyere Primus Eta Power, dvs innkjøpt i løpet av 2013, så kan du med denne lille oppgraderingspakken få et multifuelkjøkken. Hvis du vil drive kjøkkenet med flytende brensel, er dette et must. Det fungerer med de fleste brensler, men vi anbefaler at du holder deg primært til kjemisk ren bensin, og bare i absolutte nødfall bruke vanlig bensin eller parafin. Settet består av en 0,35 liters brenselflaske, ErgoPump, multi-verktøy med en rensenål og dyser. Pakkepose er inkludert.

Egenskaper for Eta Energi MF Kit:


• Vekt: 236 g
• Effekt: 1500 W
• Manuell tenning
• Passer til nyere Eta Power, artikkelnummer 351021
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Tilbehør

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!