Eta Solo Gassbrenner - ID: 355083

PrimusEta Solo Gassbrenner

Mer info

Mer om Eta Solo Gassbrenner fra Primus

Primus Eta Solo bygger på Primus’ prisbelønte Eta-teknikk med Primus originalbrenner og varmeveksler. Den høye virkningsgraden gir rask oppkoking og lavt brenselforbruk. Kjøkkenet er vindstabilt, har lav vekt og er ekstremt kompakt. Montering skjer enkelt med et slitesterkt spennefeste. Karet rommer 0,9 l og er isolert med et avtakbart, varmebestandig omslag med innebygd grep. Lokket har en åpning slik at man enkelt kan drikke rett av karet. Brennerfoten er laget i støtsikker plast og kan sammen med en 100 grams gassbeholder pakkes i karet.


Egenskaper:

 • Vekt: 365 gram
 • Effekt: 1500 W
 • Koketid: 2,10 min, 0,5 L
 • Piezotenning
 • Volum: 0,9 l
 • Mål: 105x155 mm
VIKTIG SIKKERHETSINFORMASJON
Opphengsanordningen som leveres med EtaSolo kan i visse tilfeller være av dårligere kvalitet på grunn av en produksjonsfeil. Feilen kan føre til at EtaSolo uventet faller ned, så vi anbefaler alle brukere å kontrollere opphengsanordningen før første gangs bruk. Fest kroken i festet på kasserollen og dra hardt (tilsvarende 4-5 kg) for å sikre at den tåler belastningen av EtaSolo fylt med vann. Må du skifte ut opphengsanordningen, kontakt oss på Outnorth. Har du spørsmål om hvordan du skal teste, kontakt Primus på info@primus.se

 

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!