EtaExpress - kök + kastrull - ID: 353083

PrimusEtaExpress - kök + kastrull

Mer info

Mer om EtaExpress - kök + kastrull fra Primus

Primus EtaExpress - kjøkken + kasserolle er et mer kompakt kjøkken for soloturen. Du kan lese mer nedenfor om EtaExpress.

Med Primus EtaExpress utvider nå PRIMUS Eta-serien med et mindre og mer kompakt kjøkken for soloturen! EtaExpress består av et kjøkken som monteres direkte på gassbeholderen, vindbeskyttelse for å lagre maksimalt med brensel og dessuten et kokekar som rommer én liter. Lokket kan også brukes som stekepanne. Både kasserollen og stekepannen har "non-stick"-titanbelegg i flere lag innvendig. Alle deler som inngår og dessuten en 230 grams gassbeholder kan pakkes i kasserollen. For best mulig brenseløkonomi bør det brukes ca. ¾ gassåpning. EtaExpress kan som alle andre Eta-kjøkken henges opp med PRIMUS opphengssett. Leveres med nettpose. Brenner medfølger.

 

Vekt: 418 g
Effekt: 2600 W
Koketid: 2,5 min
Mål: Ø 115 x 140 mm
Tenning: Piezotenning
Antall personer: 1-2 personer
Temperatur: Sommer: over +5 °C

 

1 liters kasserolle med varmeveksler medfølger med tilhørende lokk/stekepanne. 

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!