EtaPower EF - ID: A000572

PrimusEtaPower EF

Mer info

Mer om EtaPower EF fra Primus

Primus Eta Power EF sett har nå blitt enda bedre. Høy effektivitet og lavt forbruk.

Den nye oppgradert Primus Eta Power EF er nå enklere å bruke, men har fortsatt den samme høye effekten og den utmerkede vindskjermen. Settet kommer med en 1,8-liters Eta kjele med varmeveksler, en BPA-fri plast bolle, lokk med gripevennlige silikon og et integrert dørslag. En polstret oppbevaringsbag er også inkludert. Denne kan brukes til å holde maten varm. 
Brenneren, plast bollen, vindskjermen, to 100g gass bokser og kjelen får plass i oppbevaringsbagen.

Standardmodellen er drevet av gass, men den kan oppgraderes til flytende brennstoff, med PRIMUS Eta Power MultiFuel Kit.

 

Spesifikasjoner.

Vekt: 804 g

Efekt: 2000

Koke tid: 3,30

Dimensjoner: Ø 210 x 100 mm

Tenning: Piezoelectric

Egnet for 1-4 prs.

Forbruk: 119 min på 230 g gassboks.

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!