Express Stove Piezo - ID: 321483

PrimusExpress Stove Piezo

Mer info

Mer om Express Stove Piezo fra Primus

Primus Express gasskjøkken er et minimalt kjøkken med maksimal styrke. Trenger du et lett og støtsikkert stormkjøkken, er dette kanskje noe for deg.

Primus Express gasskjøkken har en unik kombinasjon av lav vekt og støtsikkerhet. Å greie skikkelig store kasseroller med den lave vekten på 82 gram er et utmerket bevis på kjøkkenets kapasitet. Et selvsagt valg for den som trenger et støtsikkert kjøkken ute i terrenget. Leveres med en pakkepose av nylon. Med piezotenneren trengs ingen fyrstikker for å tenne, en gnist fra tenneren gjør jobben. For å være på den sikre siden kan det likevel være lurt å ta med en manuell tenneanordning som fyrstikker i tillegg.

 • Antall personer: 1-2 personer

Egenskaper for Express Stove Piezo:
Materiale: Rustfritt (rusttregt) stål
Maks effekt: 2600 W
Minste koketid for 1 l vann: 3.25
Pakkemål (l x b x h): 8,7 x 4,0 x 8,3 cm
Vindskjerm: Ja
Vekt: 96 g
Brenseltype: Gass
Piezo Ignitor: Ja
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!