Express TI - ID: 321489

PrimusExpress TI

Mer info

Mer om Express TI fra Primus

Det selvsagte valget for deg som ikke ønsker tung sekk. Primus ExpressStove Ti veier nesten ingen ting. 
Primus ExpressStove Ti har en unik kombinasjon av lav vekt og holdbarhet. Til tross for den lave vekten, er det perfekt for svært store kasseroller, noe som er et utmerket bevis på kapasiteten til stormkjøkkenet. ExpressStove Ti har en mikronbrenner som er vindstabil, og de robuste kasserollestøttene er laget i titan for å redusere vekten ytterligere – altså et førstevalg for deg som vil pakke svært lett. Et perfekt stormkjøkken for globetrottere. 
 • Antall personer: 1-2
 • Brenntid: 85 min på 230 g
 • Leveres med oppbevaringspose i nylon 
Egenskaper for Express TI:
Materiale: Rustfritt (rusttregt) stål
Maks effekt: 2600 W
Minste koketid for 1 l vann: 4
Pakkemål (l x b x h): 4,0 x 8,7 x 8,3 cm
Vindskjerm: Nei
Vekt: 72 g
Brenseltype: Gass
Piezo Ignitor: Ja
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!