Fashion Termos 0,35L - ID: 732359

PrimusFashion Termos 0,35L

Mer info

Mer om Fashion Termos 0,35L fra Primus

Primus Fashion Termos 0,35L er en fargesterk, dobbeltvegget vakuumtermos i børstet rustfritt stål med Quick-Stop-lukning og kombinert lokk og krus.

Passe størrelse for barn med mindre ryggsekker som gjerne vil ha med seg en kopp varm sjokolade eller to.

Fashion Termos har god isoleringsevne og lav vekt uten å gi avkall på holdbarheten. Fungerer utmerket med både varmt og kaldt drikke.


Vekt: 286 gram
Volum: 0,35 l
Mål: 68x210 mm 

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Termoser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!