Firestarter - ID: 310020

PrimusFirestarter

Mer info

Mer om Firestarter fra Primus

Den letteste måten å lage ild på er ved høy varme og høy effekt på samme tid. På den måten får du en god forbrenning fra start og unngår å bruke tenneveske eller andre kjemiske stoffer.

Primus Firestarter er mer miljøvennlig enn de fleste andre måter å lage ild på. Det er også lett å bruke takket være piezotenneren. Primus Firestarter passer til alle Primus PowerGas. For bedre drift ved lave temperaturer, kan den bli vendt opp og ned, slik at man kan bruke gassen i flytende form.

Effekt: 2100 W

Piezo tenning

Egenskaper for Firestarter:
Vekt: 156 g
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Tilbehør

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!