Fotstöd - ID: 721171

PrimusFotstöd

Mer info

Mer om Fotstöd fra Primus

Primus Forstöd er bra for å øke stabiliteten på din gassbeholder eller lykt. Primus Fotstöd anbefales for å øke stabiliteten ved bruk av kjøkken som skrus direkte på gassbeholderen, særlig dersom det brukes store kokekar eller ved ujevnt underlag. Fotstøtten festes under gassbeholderen. Passer også til andre fabrikater av gassbeholdere.

Sammenleggbar fotstøtte som gir ekstra stabilitet til kjøkkenet eller lykten. Uunnværlig for å holde heat-paden på plass og isolere flasken mot avkjølende underlag.

Mål: 27 x 140 x 37 mm

Egenskaper for Fotstöd:
Vekt: 22 g
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Tilbehør

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!