Gourmet Stekpanna - ID: 732320

PrimusGourmet Stekpanna

Mer info

Mer om Gourmet Stekpanna fra Primus

Primus Gourmet Stekpanna er en stekepanne i rustfritt stål med foldbart håndtak. Les mer om Gourmet stekepanne nedenfor:

Primus Gourmet Stekpanna er laget i 18/8 rustfritt stål, hvilket gir en lang levetid og enkel rengjøring. Trelagsbunn med aluminiumsplate i midten for jevn varmefordeling og for å forhindre skjevhet. Foldbart håndtak. Leveres i praktisk nettpose.

 

Produktinfo for Primus Gourmet Stekpanna:

 

 • Mål:  217 mm (diam) x 65 mm (høyde)
 • Vekt: 393 gram 

 

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Gryter & Stekepanner

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!