Griptång för kokkärl - ID: 731760

PrimusGriptång för kokkärl

Mer info

Mer om Griptång för kokkärl fra Primus

Primus gripetang for kokekar er et smidig og letthåndterlig verktøy. Dersom du trenger et komplement til primuskjøkkenet, er det et godt alternativ med Primus gripetang for kokekar.

Primus gripetang for kokekar fungerer til alle Primus-kasseroller. Det er et smidig og lettanvendelig verktøy. Mangler du et håndtak til stormkjøkkenet, er det et utmerket alternativ å komplettere med Primus gripetang.

Egenskaper for Griptång för kokkärl:
Materiale: Aluminium
Dimensjon LengdexBreddexHøyde: 13 x 3,9 x 4,2 cm
Vekt: 45 g
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Gryter & Stekepanner

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!