Litechtrek Kettle - ID: 731722

PrimusLitechtrek Kettle

Mer info

Mer om Litechtrek Kettle fra Primus

Primus Litech Trek Kettle 1 L er både kasserolle og stekepanne i ett.

Primus Litech Trek Kettle 1 L består av både en ultralett kasserolle og en stekepanne laget i hardanodisert aluminium, noe som gjør dem sterkere og lettere å rengjøre. Begge har innvikbare håndtak og stekepannen har innvendig "non-stick"-belegg. Litech Trek Kettle har volum 1 liter og rommer 1 stk. 2207-gassbeholder. Produktet leveres i en praktisk nettpose.

Egenskaper for Litechtrek Kettle:
Volum: 1 L
Materiale: Hardanodisert aluminium
Dimensjon LengdexBreddexHøyde: 13,3 x 13,3 x 14,1 cm
Vekt: 267 g
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Gryter & Stekepanner

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!