Meal Set Pippi - ID: A067538

Julefest
20% - KODE

PrimusMeal Set Pippi

Mer info

Mer om Meal Set Pippi fra Primus

Meal Set Pippi fra Primus er et komplett sett som inneholder alt en ung eventyrer trenger å spise i naturen. To dype tallerkener, en liten beholder som kan brukes til bær eller snacks, en bolle og en spork.
 • Tåler oppvaskmaskin
 • Tåler mikrobølgeovn
 • Laget i BPA-fri plast
Egenskaper for Meal Set Pippi:
Materiale: Plast
Dimensjon LengdexBreddexHøyde: 23 x 14,5 x 6 cm
Vekt: 268 g
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!