Micron Lantern - Glass til Micron Lantern - ID: 221363

PrimusMicron Lantern - Glass til Micron Lantern

Mer info

Mer om Micron Lantern - Glass til Micron Lantern fra Primus

MicronLantern er en kompakt, lett og sterk lykt som sprer lys og varme ved alle aktiviteter som krever lav vekt, lite format og holdbarhet. Micron Lantern har frostet glass, noe som gjør den litt mer følsom enn modellen med rustfri nettkurv, men har isteden kraftigere lysskinn.
Lysstyrken er trinnløst innstillbar opptil 360 lumen.
Tennesystemet EasyTriggerTM gjør tenningen rask og enkel. Den patenterte brenneren gjør at lykten lyser nesten lydløst og med lavt gassforbruk. Lykten leveres i en støtsikker plastboks.


Gass medfølger ikke.
Effekt: 300 W (360 lumen)
Mål: 61 x 63 x 123 mm
Piezotenning

Egenskaper for Micron Lantern - Glass til Micron Lantern:
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 61 x 63 x 123 mm
Vekt: 530 g
Brenseltype: Gass
Lysstyrke: 360 Lm
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Lykter

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!