MultiFuel EX - ID: 328894

PrimusMultiFuel EX

Mer info

Mer om MultiFuel EX fra Primus

MultiFuel EX er et solid stormkjøkken som fungerer med gass, bensin, diesel, fotogen, ja til og med flybensin. Med den nye brenneren har stormkjøkkenet en høyere effekt og fungerer bedre i kaldt vær. Andre fordeler er den nye vindskjermen som har redusert stormkjøkkenets pakkestørrelse. Brenneren er også blitt mindre støyende å bruke. ErgoPump, multiverktøy, nylonpose, vindbeskyttelse og varmereflektor er inkludert.

Produktinfo for Primus MultiFuel:

• Vekt:  461 gram (med brenselspumpe)/356 gram uten
• Effekt:  3000 W
• 10500 BTU/t Koketid:  3 min (+ 40 sek forvarming) 
• Mål:  165 x 88 x 86 mm
• Tenning:  Manuell
• Antall personer:  1-4

 

Vær oppmerksom på at stormkjøkkenet leveres uten brenselsflaske.
Velg MultiFuel Super Poach och Vind for et komplett stormkjøkken med brenselsflaske.

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!