Njord - ID: 229095

PrimusNjord

Mer info

Mer om Njord fra Primus

Primus Njord er et dobbelt stormkjøkken med suveren stabilitet og liten pakkstørrelse. Det gjør det til et perfekt valg på utflukten, speiderleirer eller rett og slett i hagen. Stormkjøkkenet er praktisk og stabilt, i tillegg til at det er enkelt å pakke bort fordi beina kan låses både i utfelt og sammenlagt posisjon. Njord er det letteste stormkjøkkenet med to brennere fra Primus. Stormkjøkkenet drives av en PRIMUS PowerGas-gassbeholder (følger ikke med).


Vekt: 1800 gram
Effekt: 2x2800 W
Koketid: 3 min
Tenning: Manuell

Gass er ikke inkludert

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Campingkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!