OmniFuel inkl. Brenselflaske - ID: 328985

PrimusOmniFuel inkl. Brenselflaske

Mer info

Mer om OmniFuel inkl. Brenselflaske fra Primus

Primus OmniFuel incl bottle er Primus' mest velprøvde produkt og inkluderer en brenselflaske. Du kan lese mer nedenfor om Primus OmniFueal incl bottle. Primus OmniFuel incl bottle er Primus' mest velprøvde produkt og er nå blitt enda smidigere. Kjøkkenet er svært avansert både i funksjon og materialvalg. OmniFuel er konstruert for å greie krevende situasjoner, ekstreme høyder og både lave og høye temperaturer. OmniFuel er et stabilt kjøkken som fungerer med gass, bensin, diesel, parafin, ja, til og med flybrensel. Med det separate reguleringshåndtaket finjusterer du flammen til eksakt den varmen du vil ha. ErgoPump, multiverktøy med integrert rensenål, nylonpose og kombinert vindbeskyttelse og varmereflektor inngår.

Leveres komplett med 0,6L brenselflaske.

Egenskaper for OmniFuel incl bottle:

 • Vekt: 441 g med brenselpumpe
 • Effekt: 3000 W
 • Koketid: 3 min (+ forvarming 40 sek)
 • Tenning: Manuell
 • Antall personer: 1-4 personer
 • Mål: 140 x 85 x 70 mm

 

Forskjellen mellom MultiFuel EX og OmniFuel:
- MultiFuel EX savner finregulering ved brenneren, noe som skaper en forsinkelse når man regulerer i den andre enden av slangen ved bruk av flytende brensel. - OmniFuel er noe lettere enn MultiFuel EX

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Stormkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!