Solar Camping Lantern - ID: 372030

PrimusSolar Camping Lantern

Mer info

Mer om Solar Camping Lantern fra Primus

Primus populære Camping Lantern kommer nå i en ny utgave med gjenoppladbare batterier, som lades opp ved hjelp av solpanelet på toppen.

Dette gjør lampen både miljøvennlig og økonomisk i bruk. Den kan naturligvis også kjøre på D-batterier, hvis det ikke har vært mulig å opplade lampen.

 

Vekt: 385 g

Vannresistent: Vannavvisende (IPX4)

Batteri: 3 D-batterier

Egenskaper for Solar Camping Lantern:
Maks brennetid: 180 h
Vann beskyttelse: IPX4
Oppladbare batterier: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 85 x 85 x 210 mm
Vekt: 385 g
Brenseltype: Batteri
Antall batterier: 4 stk
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Lykter

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!