Stena - ID: 342011

PrimusStena

Mer info

Mer om Stena fra Primus

Primus Stena er et svært brukervennlig, stille og sikkert stormkjøkken som passer perfekt når maten skal tilberedes eller holdes varm ved bordet. Den fungerer også utmerket som kokeplate på hytta, i campingvognen eller hvis du skulle ha behov for en ekstra kokeplate hjemme. Den stabile konstruksjonen gjør at Stena kan brukes med både små og store kasseroller. Stormkjøkkenet drives av Cassette Gas, 2208, som gjør matlagingen enklere og mer økonomisk. Godkjent for bruk både innendørs og utendørs. Har flammesviktdetektor.


Vekt: 2,1 kg
Effekt: 2900 W
Piezo-tenning
Koketid: 3,5 min
Mål: 350x250x95 mm

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Campingkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!