Stove windscreen - ID: 734670

PrimusStove windscreen

Mer info

Mer om Stove windscreen fra Primus

Primus vindbeskyttelse kan brukes til flere av Primus gasskjøkken samt flere andre kjøkken på markedet. 

Vindbeskyttelsen øker kjøkkenets effektivitet vesentlig og forkorter koketiden. Pakkes smidig rundt gassbeholderen. Vær oppmerksom på at denne vindbeskyttelsen krever en luftspalte på minst 11 mm mellom kokekaret og vindbeskyttelsens overkant, samt at bare kjøkken med oppoverrettet flamme kan brukes. Dette for å unngå overoppheting.

Mål: Ø100 x 76 mm 

Egenskaper for Stove windscreen:
Materiale: Hardanodisert aluminium
Vekt: 60 g
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Tilbehør

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!