Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

27624

Trailbreak Lunch Jug 550 ml - ID: A031987

PrimusTrailbreak Lunch Jug 550 ml

Mer info

Mer om Trailbreak Lunch Jug 550 ml fra Primus

TrailBreak Lunch Jug 550 ml er en dobbeltvegget mattermos som holder maten varm eller kald. Termosen er laget av matkvalitet 18/8 rustfritt stål som gjør termosene robuste og holdbare mens den ikke plukker opp eller gir smak. Pulverbelegget på utsiden gir en grepsvennlig overflate.
Egenskaper for Trailbreak Lunch Jug 550 ml:
Diameter x høyde: 171 x 97 mm
Enhåndsåpning: Nei
Vekt: 360 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Rustfritt stål utvendig: Ja
Volum: 550 ml
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Termoser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!