Vidar BBQ - ID: 440011

PrimusVidar BBQ

Mer info

Mer om Vidar BBQ fra Primus

Primus Vidar BBQ er en bærbar grill som er enkel å bruke på balkongen, terrassen, stranda eller campingplassen.

Til Primus Vidar BBQ brukes Primus 2208 (Cassette gass 250 g butan), noe som gir lave driftskostnader - dette inngår ikke i pakken. Gass kan dessverre ikke sendes fra Outnorth for øyeblikket.

 

Hvorfor nøye seg med engangsgriller som er vanskelige å tenne, ikke brenner tilstrekkelig lenge, gir ujevn varme og heller ikke er miljøvennlige? Med en non-stick-belagt grillflate på 28 x 35 cm får du enkelt plass til mat for opptil fire personer av gangen. Den høyeffektive brenneren gjør grillen klar til bruk på et par minutter. Under grillflaten finnes det dessuten stativ å sette en kasserolle eller stekepanne på for de som ønsker det. Grillen leveres med innebygd piezotenner for enkel og sikker håndtering.

 

 


Vekt: 4,5 kg
Effekt: 2500 W
Koketid: 5 min
Tenning: Piezotenning
Antall personer: 1-4 personer
Mål: 403 x 415 x 90 mm 


Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Campingkjøkken

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!