Vindskydd och värmereflektor - ID: 721720

PrimusVindskydd och värmereflektor

Mer info

Mer om Vindskydd och värmereflektor fra Primus

 Øker stormkjøkkenets effektivitet vesentlig og reduserer koketiden. Primus Windscreen and Heat Reflector passer mange av stormkjøkkenene fra Primus. 
Primus Windscreen and Heat Reflector passer til stormkjøkkenene OmniFuel, MultiFuel, Gravity, VariFuel, EasyFuel og ExpressSpider. Øker stormkjøkkenets effektivitet vesentlig og reduserer koketiden. Varmereflektoren i aluminium fokuserer varme på kasserollen og forvarmeren. 
 • Mål vindskjerm 750 x 150 mm’’ ’’(
 • Mål varmereflektor Ø 250 mm Ø")
Egenskaper for Vindskydd och värmereflektor:
Materiale: Aluminium
Vekt: 87 g
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Tilbehør

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!