Beanie, Vadelma - ID: A033371

ReimaBeanie, Vadelma

Størrelseguide Mer info

Mer om Beanie, Vadelma fra Reima

Denne myke og behagelige luen til småbarn er perfekt for varme og solfylte dager. Den er laget i myk merinoull for suveren temperaturregulering. Luen har helt fôr som er laget i bomullsjersey med elastan, og har vindtette ørepartier. Jacquard-strikkemønster over det hele. Dusken på toppen setter prikken over i-en! Material: 100% Wool
Lining: 97% Cotton, 3% Elastane
Egenskaper for Beanie, Vadelma:
Materiale: Ull
Vindtett: Ja
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Luer & Skjerf

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!