Down Jacket, Fern - ID: A033360

ReimaDown Jacket, Fern

Størrelseguide Mer info

Mer om Down Jacket, Fern fra Reima

Dunjakke til juniorer laget i vannavvisende, vindtett og pustende materiale. Med glatt fôr er jakken enkel å ta på, og de praktiske toveisglidelåsene gjør den god å leke i. Den elastiske nederkanten og linningen bak gir denne trendy jakken en flott fasong. Den har en trygg, avtakbar hette. Legg merke til den praktiske stroppen skjult i klaffelommen. Fest barnets favorittrefleks til stroppen slik at synes bedre i mørket. Jakken har en separat pose med en praktisk mulighet for å oppbevare jakken. Lett og varm luksusjakke som er et trendy valg for uteaktiviteter og en gåtur i byen. Composition: 100% Polyamide
Egenskaper for Down Jacket, Fern:
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Varmfôrede
Hette: Fast
Pit zips: Nei
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Høstjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!