Fleece Overall, Ester - ID: A033351

ReimaFleece Overall, Ester

Størrelseguide Mer info

Mer om Fleece Overall, Ester fra Reima

Myk og varm fleecedress til småbarn holder barnet varm og tørt uansett hvor. Dressen er laget i lett, pustende og hurtigtørkende polarfleece og passer fint som varmt mellomlag når det er kaldt. Glidelåsen i full lengde letter påkledningen, mens hakebeskytteren sørger for at glidelåsen ikke irriterer huden. Dressen henger godt med i svingene, siden den har Play Layers®-trykknapper som gjør det lett å feste den til alle Reima®-ytterplagg. Material: 100% Polyester
Egenskaper for Fleece Overall, Ester:
Huvudmaterial: Polyester
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!