Gloves (knitted), Eriste - ID: A033357

ReimaGloves (knitted), Eriste

Størrelseguide Mer info

Mer om Gloves (knitted), Eriste fra Reima

Disse nye vannavvisende og pustende hanskene til barn er laget i et slitesterkt softshell-materiale og har en smussavvisende overflate. Softshell-materialet er samtidig svært elastisk. Hanskene er fôret med myk, børstet polyesterstrikk og er svært godt egnet til uteaktiviteter om våren og høsten. Gripeoverflaten i håndflaten gir godt grep for små hender. Material: 95% Polyester, 5% elastane, polyurethane membrane
Lining: 100% Polyester
Egenskaper for Gloves (knitted), Eriste:
Hanskemodell: Femfingerhanske
Innside: Fôret
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Vanntett: Nei
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Hverdagsvanter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!