Rain Pants, Oja - ID: A033355

ReimaRain Pants, Oja

Størrelseguide Mer info

Mer om Rain Pants, Oja fra Reima

Denne klassiske regnbuksen til barn er romslig nok til noen ekstra lag klær under. De sveisede sømmene sørger for at vann ikke trenger igjennom den slitesterke regnbuksen, som er laget for optimal beskyttelse og mye moro i regnet.
Midjen med elastikk sikrer god passform, og de avtakbare fotstrikkene i størrelsene 104–128 holder buksebena på plass. Refleksdetaljene gir barn ekstra synlighet etter mørkets frembrudd. PVC-fritt materiale.
Composition: 100% Polyester, polyurethane finish

Egenskaper for Rain Pants, Oja:
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Nei
Fôr: Ufôrede
Vannsøyle: 8000 mm
Stretch: Nei
Bukseseler: Nei
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Regnbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!