Reimatec® Mittens, Vilkku - ID: A033369

ReimaReimatec® Mittens, Vilkku

Størrelseguide Mer info

Mer om Reimatec® Mittens, Vilkku fra Reima

Reimatec®+-votter til barn med toppfunksjoner. Den vanntette, vindtette og pustende strukturen består av lett, men ekstra varm PrimaLoft®-polstring og vanntett Hipora-innlegg. Vottene er fôret med myk fleece som føles behagelig mot huden. Forsterkningene i håndflaten og på tommelen gir et godt grep og er slitesterke. Behagelig ribbestrikkede mansjetter og refleksdetaljer. CE certified (16437RJS01rev1)
Material: 85% Polyester, 15% elastane
Lining: 100% Polyester
Egenskaper for Reimatec® Mittens, Vilkku:
Innside: Fôret
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Hverdagsvanter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!