Reimatec® Overall, Otsamo - ID: A033363

ReimaReimatec® Overall, Otsamo

Størrelseguide Mer info

Mer om Reimatec® Overall, Otsamo fra Reima

Fullstendig vanntett og slitesterk Reimatec®-vinterdress til barn med alle sømmene teipet vanntette. Svært slitesterke forsterkninger i baken, på knærne og nederst på buksebena. Den praktiske dressen er laget i vindtett og pustende materiale som holder barnet varmt og tørt uten at det blir klamt. Dressen har glatt polyesterfôr. Dressen har et rett snitt, men kan reguleres i midjen ved behov. Den har også elastiske mansjetter og regulering nederst på buksebena med trykknapper.
Den avtakbare og regulerbare hetten beskytter mot sur vind – og er dessuten trygg når barnet leker ute. Hetten er festet med trykknapper og løsner lett hvis den skulle hekte seg fast i noe. De avtakbare fotstrikkene i silikon holder buksebena på plass, uansett hvor viltert det går for seg. To glidelåslommer og en lomme til ReimaGO®-sensoren. Materialet er smussavvisende og tåler tørketrommel. Refleksdetaljene gjør stilen komplett.

Material: 100% Polyester, polyurethane coating
Lining: 100% Polyester
Egenskaper for Reimatec® Overall, Otsamo:
Vanntett: Ja
Fôr: Varmfôrede
Hette: Avtakbar
Vannsøyle: 15000 mm
Pusteevne: 12000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Ja
Fyll: Syntet
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!