Reimatec® Winter Jacket, Naapu - ID: A033376

ReimaReimatec® Winter Jacket, Naapu

Størrelseguide Mer info

Mer om Reimatec® Winter Jacket, Naapu fra Reima

Denne klassiske, vanntette parkasen til barn passer for alle slags vinteraktiviteter. Den lange vinterjakken er laget i teknisk vann- og vindtett materiale som puster og er smussavvisende. Alle sømmene er teipet vanntette for vintermoro uansett vær. Jakken med rett snitt kan reguleres i midjen og i nederkanten for en god passform ved behov.
Den har to store klaffelommer og to brystlommer, én med glidelås. Legg merke til den praktiske stroppen skjult i klaffelommen. Fest barnets refleks eller nøkler til stroppen. Den sikre, avtakbare hette er komplett med den elegante og avtakbare fuskepelskanten. Jakken er lettstelt og tåler tørketrommel.

Material: 100% Polyester, polyurethane coating
Foder: 100% Polyester
Egenskaper for Reimatec® Winter Jacket, Naapu:
Vanntett: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Avtakbar
Vannsøyle: 12000 mm
Vindtett: Ja
Fyll: Syntet
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!