Reimatec® Winter Jacket, Taag - ID: A033354

ReimaReimatec® Winter Jacket, Taag

Størrelseguide Mer info

Mer om Reimatec® Winter Jacket, Taag fra Reima

Denne superpopulære mellomsesongjakken til barn har Reima®-jubileumsdesign og er ikke redd for litt regn – alle hovedsømmene er teipet vanntette. Jakken har avtakbart, vattert fôr. Den passer perfekt på sene høstdager, når det begynner å bli kaldt ute – og hvis du legger til ekstra varme lag under, blir den også et godt vinterplagg. Jakken har en rett passform i retrostil og kan tilpasses nederst, slik at den sitter helt perfekt.

Material: 100% Polyester, polyurethane coating
Lining: 100% Polyester
Egenskaper for Reimatec® Winter Jacket, Taag:
Vanntett: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Lettfôrede
Hette: Avtakbar
Vannsøyle: 8000 mm
Pusteevne: 7000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Nei
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Vårjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!