Reimatec® Winter Overall, Maah - ID: A033350

ReimaReimatec® Winter Overall, Maah

Størrelseguide Mer info

Mer om Reimatec® Winter Overall, Maah fra Reima

Vinterdressen til småbarn er regntett og vattert og inspirert av 70-tallets Reima®-antrekk. Den har fått ekstra polstring for vinterutgaven av denne populære modellen. Vinterdressens viktigste sømmer er teipet vanntette, og den er laget i vanntett og pustende materiale som også er smussavvisende. Dressen har et rett snitt, men kan reguleres i midjen ved behov. Den avtakbare hetten beskytter mot sur vind – og er dessuten trygg når barnet leker ute. Hetten er festet med trykknapper og løsner lett hvis den skulle hekte seg fast i noe. Den myke ribbekanten rundt den justerbare hetten sammen med store klaffelommer og refleksdetaljer gjør dressen ekstra flott. Fotstrikkene i silikon holder buksebena på plass. Material: 100% Polyester, polyurethane coating
Lining: 100% Polyester
Egenskaper for Reimatec® Winter Overall, Maah:
Huvudmaterial: Polyester
Vanntett: Ja
Fôr: Varmfôrede
Hette: Avtakbar
Vannsøyle: 8000 mm
Vindtett: Ja
Fyll: Syntet
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!