Reimatec® Winter Overall, Stavanger - ID: A033365

ReimaReimatec® Winter Overall, Stavanger

Størrelseguide Mer info

Mer om Reimatec® Winter Overall, Stavanger fra Reima

Reimatec®+-dressen Stavanger er en testvinner! Juryen i Testfakta har utropt dressen til den mest vanntette og slitesterke dressen blant ti vinterdresser på det norske markedet, testet i 2016. Denne vinterdressen til barn er laget i pustende og slitesterkt Duraplus®-materiale som er behagelig i all slags vær og under alle typer aktiviteter. Alle sømmene er teipet vanntette. Fuktighet trenger ikke igjennom, og barnet holder seg varmt og tørt gjennom mange timers lek i snøen.
Dressen har et rett snitt, men kan reguleres i midjen for god passform ved behov. Den avtakbare hetten beskytter ikke bare mot kald vind, men bidrar også til sikkerhet under aktiv utelek – hvis den hekter seg fast i noe, løsner den lett. Det friske uttrykket understrekes av den avtakbare fuskepelskanten på hetten. Fotstrikkene i silikon holder buksebena på plass, og den nederste delen på buksebena kan reguleres med trykknapper. Dressen har glatt polyesterfôr som letter påkledningen og gjør den behagelig å bevege seg i, også sammen med varme mellomlag. Dette er et veldig lettstelt og praktisk plagg for aktiv utelek.

Material: 100% Polyamide, polyurethane coating
Lining: 100% Polyester
Egenskaper for Reimatec® Winter Overall, Stavanger:
Huvudmaterial: Syntetisk
Vanntett: Ja
Fôr: Varmfôrede
Hette: Avtakbar
Vannsøyle: 12000 mm
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Ja
Fyll: Syntet
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!