Reimatec® Winter Pants, Juoni - ID: A033367

ReimaReimatec® Winter Pants, Juoni

Størrelseguide Mer info

Mer om Reimatec® Winter Pants, Juoni fra Reima

Denne vanntette Reimatec®-vinterbuksen til barn er laget i svært slitesterkt Duraplus®-materiale. Selebuksen er laget i teknisk materiale, som er vanntett, svært slitesterkt, vindtett og puster på samme tid. Alle sømmene er teipet vanntette. Høy midje og regulerbare bukseseler gir god, individuell passform. Fôret i glatt polyester og den lange borrelåsen gjør påkledningen lett.
Den nedre delen av buksebena kan reguleres etter fottøyet, og fotstrikkene i silikon sørger for at buksebena holder seg på plass, uansett hvor viltert det går for seg! Én glidelåslomme og en egen skjult lomme til ReimaGO®-sensoren. 

Material: 100% Polyamide, polyurethane coating
Lining: 100% Polyester

Egenskaper for Reimatec® Winter Pants, Juoni:
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Syntetisk
Vindtett: Ja
Fôr: Varmfôrede
Vannsøyle: 12000 mm
Bukseseler: Ja
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Regnbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!