Vuoret - ID: A044474

ReimaVuoret

Størrelseguide Mer info

Mer om Vuoret fra Reima

Fullstendig vanntett og slitesterk Reimatec-vinterdress for barn, med alle sømmer forseglet. Svært slitesterke forsterkninger nederst på buksebena. Den praktiske dressen er laget i et vindtett og pustende materiale som holder barnet varmt og tørt uten at det blir klamt. Dressen har glatt polyesterfôr. Dressen har et rett snitt, men kan reguleres i midjen ved behov. Den har også regulerbare mansjetter. Den avtakbare og regulerbare hetten beskytter mot kald vind – og er dessuten trygg når barnet leker ute. Hetten er festet med trykknapper og løsner lett hvis den skulle hekte seg fast i noe. Legg merke til den deilige kanten i fuskepels. To glidelåslommer, heiskortlomme på ermet og en lomme til ReimaGO-sensoren. Materialet er smussavvisende og tåler tørketrommel.
  • Vannsøyle (mm): Ovredeler 10 000, Forsterkning 12 000
  • Pusteevne (g/m2/24h): Ovredeler 8 000, Forsterkning 8 000
  • Hovedmateriale: 75% Polyamid, 25% polyester, polyuretan overflate
  • Forsterkning: 100% Polyamid, polyuretan overflate
  • Fôr: 100% Polyester
Egenskaper for Vuoret:
Huvudmaterial: Syntetisk
Vanntett: Ja
Membran: Other
Polstring: Varmt polstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 4 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 8000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Ja
Fyll: Syntetisk
Barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fitt, uansett om det snøer, regner eller om solen skinner. Uten at sølepytter, is, sand eller leire skal måtte sette en stopper for lekelysten. Men alltid med sikkerhet og komfort i fokus. Det er dette prinsippet Reina tar utgangspunk i når de designer produktene sine og det er grunnlaget for Reimas høye kvalitetskriterier på områdene funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon. Reimas produkter testes og godkjennes av verdens mest oppriktige og ubestikkelige testpanel: barna selv!

Mer fra Reima

Vis alle Parkdresser Barn

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!