Vista 300 - ID: A030500

RobensVista 300

Mer info

Mer om Vista 300 fra Robens

Robens Vista 300 er et stabilt telt med soveplass til tre personer, samt et stort fortelt. Romslig oppholdsrom med store vinduer. Robens Vista 300 er et tunneltelt som er enkelt å sette opp og som gir komfort når du er på tur med familie og venner. Plass og stabilitet er sikret ved bruk av Polycotton-materialet, teltstenger og komponentkombinasjoner. Vista 300 passer til tre personer og har ett innertelt som tilbyr godt med plass også i høyden. Stor frontåpning og sidepaneler som beskytter den brede åpningen, frontvinduene og ventilasjonspanelene (som har bakpaneler med glidelås) beskytter mot elementene. Store ventilasjonsåpninger på hver side er godt beskyttet av store regntak og kan åpnes og justeres med glidelås. Soltakene holdes oppe av stengene, og gir ekstra sidestabilitet slik at teltet virkelig blir selvbærende. En stor inngang i fronten, utstyrt med myggnett slik at man slipper plagsomme insekter.
Egenskaper for Vista 300:
Beregnet på antall personer: 3 stk
Totalvekt: 14 900 g
Vannsøyler, gulv: 5000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 340 x 265 x 185 cm
Innertelt mål: 180 x 240 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 70 x 31 cm
Antall innganger: 1
Ytterteltduk: Bomull/Polyester
Gulvduk: Polyester
Tykkelse gulvduk: 75 D
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Tykkelse innerteltduk: 210 D
Robens er en del av Oase Outdoors, et familieeid, dansk morselskap til tre av Europas mest vellykkede camping-merker. Det inkluderer også Outwell og Easy Camp.

Mer fra Robens

Vis alle Campingtelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!