Rode

-
Rodes grunnlegger Rodeghiero Rizzieri begynte sin karriere innen skisporten. Fordi han var interessert i kjemi i ung alder, begynte han å lage sin egen skismøring som han testet på ski i flere konkurranser. Etter en fremgangsrik karriere valgte han å forlate det italienske herrelandslaget og etablere Rode Ski Wax. Voksen fra Rode Ski Wax finnes i dag i hver eneste internasjonale langrennskonkurranse verden, og er et veletablert merke med stor framgang.

Rode

(1 varer)

Sort utvalg hos Outnorth

Rode har et stort sortiment av skivoks hos Outnorth. Velg blant flere ulike modeller og finn riktig produkt for dine ski. Hvis du skal gå på ski på gammelt, isete og grovkornete underlag, anbefales klistervoks. På nysnø og finkornet snø bør du satse på skivoks på boks. For å være helt sikker på at skiene dine er forberedt på skiturer i alle typer værforhold, anbefaler vi at du kjøper en av hver vokstype til skiene dine.

Nyt skisporet med riktig skivoks

Gjør som flere internasjonale skistjerner og opplev hvor lett det kan være med riktig voks i skisporet. Rode er et velkjent varemerke som garantert hjelper deg med å kjøre raskere i sporet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!