Rossignol

-
Over hundre år med dedikert engasjement preger Rossignols historie. Så tidlig som i 1907 gjorde snekkeren Abel Rossignol sitt aller første par ski i massivt tre. Siden den gang har Rossignols produkter blitt eksportert over hele verden. Pålitelighet, kvalitet og attraktiv design er noen av Rossignol nøkkelord.

Rossignol

(28 varer)

Produkter for skientusiaster

Du finner flere ulike produkter fra Rossignol her på Outnorth av høy kvalitet. Du kan kjøpe ski og slalomstøvler separat eller investere i et nytt sett. Avhengig av om du kjører klassisk eller skøytestil, så finnes det ulike ski og slalomskøyter å velge blant. Tenk over dine forutsetninger og les nøye gjennom produktbeskrivelsene så du er sikker på at du velger riktig utstyr. Kontakt gjerne vår kundeservice om du trenger hjelp.

Bedre resultat med riktig utstyr

Hvilket utstyr du benytter er avgjørende for dine resultater. Uansett om du er profesjonell eller mosjonist, er Rossignols ski og slalomstøvler et utmerket valg for raskere og bedre kjøring i sporet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!