Rottefella

-
Rottefella har produsert skibindinger siden 1927. Rottefella er i dag en av verdens fremste produsenter av skibindinger, og har en mengde OL og VM titler tatt på Rottefella binding. I dag produserer Rottefella innovative skibindinger som blant annet NTN bindingen. I Rottefellas sortimentet finner du bindinger for konkurranser, Langrenn, Telemark, og Toppturer.

Rottefella

(26 varer)

Produkter for skientusiaster

Du finner flere ulike produkter fra Rossignol her på Outnorth av høy kvalitet. Du kan kjøpe ski og slalomstøvler separat eller investere i et nytt sett. Avhengig av om du kjører klassisk eller skøytestil, så finnes det ulike ski og slalomskøyter å velge blant. Tenk over dine forutsetninger og les nøye gjennom produktbeskrivelsene så du er sikker på at du velger riktig utstyr. Kontakt gjerne vår kundeservice om du trenger hjelp.

Bedre resultat med riktig utstyr

Hvilket utstyr du benytter er avgjørende for dine resultater. Uansett om du er profesjonell eller mosjonist, er Rossignols ski og slalomstøvler et utmerket valg for raskere og bedre kjøring i sporet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!