Fortsett å løpe hele høsten. Med de riktige skoene og klærne har du grepet og følelsen som kreves på et våtere og kaldere underlag.

Utstyr deg fra topp til tå for alle typer av trailløping. Fra Salomon finner du sko, klær og utstyr som støtter, inspirerer og beskytter under alle værforhold.

106439
106445
Blank
Blank

Vanntette jakker – Lette, vanntette og skapt for eventyr

Mange av Salomons vanntette jakker har GORE-TEX-membran i seg, noe som betyr at plaggene har et tredobbelt forsvar for å beskytte mot værforhold og sikre utmerket komfort i dårlig vær: vanntett, vindtett og pustende..

Klä dig enligt lager-på-lager-principen

Når du driver med utendørsaktiviteter, må du kanskje beskytte deg mot elementene (regn, vind, snø, kalde temperaturer osv.). Lag-på-lag-prinsippet hjelper deg med å velge riktige klær til det været som rår og den aktiviteten som utøves. Tre lag med klær holder deg tørr og varm: et undertøysplagg som transporterer bort fuktighet, et mellomlag som holder deg varm og et ytterplagg som beskytter mot vær og vind.

Undertøy med god pusteevne - transporterer bort fuktighet slik at du holder deg tørr.

Et isolerende mellomlag holder deg varm - forhindrer at du blir kald ved å ta vare på den varmen som kroppen genererer.

Vanntette eller beskyttende skallklær - beskytter mot vær og vind.

Det finnes en jakke for alle vær - handle här

Dra ut på tekniske stier med Cross-kolleksjonen

Uansett hvor gjørmete, teknisk eller utfordrende trailstien blir, har Cross-kolleksjonen det grepet du trenger for å komme i mål.

SPEEDCROSS GTX

Ikonisk løpesko med GORE-TEX. Skoens flytende pløse forbedrer komforten og gir skoen et strømlinjeformet utseende. Den har det kjente grepet, den enestående dempingen og den presise passformen som har gjort denne skoen til en favoritt.

SUPERCROSS GTX

Eksplosiv kraft, uovertruffent grep og en vanntett membran kommer sammen i en sko som gir ytelse, komfort og beskyttelse på de mest gjørmete og tekniske trailstiene.

MADCROSS GTX

Er du sugen på eventyr? Denne vanntette trailskoen er designet for å gi maksimalt grep på glatte underlag og konstruert for å tygge seg gjennom gjørmete, teknisk terreng.


Det finnes en Cross for alle miljøer - Handle her ›

106457
106451
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!