Active Skin 8 With Flasks - ID: A145506

Julefest
20% - KODE

SalomonActive Skin 8 With Flasks

Størrelseguide Mer info

Mer om Active Skin 8 With Flasks fra Salomon

Inspirert av Salomons beste terrengløpere, Active Skin 8 With Flasks er utviklet for deg som ønsker en komfortabel og praktisk løpevest for lengre distanser. Drikkevesten har myke, pustende materialer og en presis og tettsittende passform som holder seg på plass når du løper. Vesten gir deg enkel tilgang til utstyr, har god lagringsplass og kommer med strategisk plasserte brystlommer som sikrer at du alltid har vannflaskene lett tilgjengelig. Designet for å være slitesterk og pålitelig.
Egenskaper for Active Skin 8 With Flasks:
Volum væskesystem: 1 L
Kjønn: Unisex
Vanntett: Nei
Vannavvisende: Nei
Pakkevolum: 8 L
Vekt: 278 g
Yttermål cirka (b x d x h): 30 x 1 x 39 cm
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Ja
Toppåpning: Glidelås
Organizer: Nei
Integrert regntrekk: Nei
Reflekser: Nei
Forvaringslomme: Ja
Salomon oppstod fra kjærligheten til fjell, og det var også tilbehør som gir frihet og hjelper til med å utfordre deg selv i fjellet som ble startskuddet ”back in the days” i 1947. Denne kjærligheten har smittet over på mange andre idretter. Salomon er i dag blant de ledende også innen trail running, vandring, mountain life, alpint og langrenn.

Mer fra Salomon

Vis alle Løpesekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!